'Les cosines', un tema del darrer disc de Manel, "Jo competeixo", va obrir el concert d'anit al Grec. Tot i que es van sentir temes de sempre, el grup va presentar el nou treball. GUILLEM GISBERT I ROGER PADILLA músics "Ja fa un parell de mesos i ho tenim rodat i comencem a passar-ho bé i ho tenim rodat. I és el primer que fem a Barcelona sense context de festival, vam tocar al Primavera Sound però teníem 50 minuts i això és un ritme diferent." Les entrades del concert es van exhaurir. Entre el públic, algunes cares conegudes, com la de l'expresident de la Generalitat Artur Mas. Per als seguidors més fidels, el concert tenia un encant doble. "Ens ha semblat molt bé seguir-los a ells i de passada venir al Grec, que mai no hi havíem vingut." "Vivim a Sant Cugat però hem baixat perquè és un lloc molt maco de visitar." "Sóc molt seguidora de Manel des del principi que van sortir i especialment avui al Grec que, vulguis o no, és especial." Un criteri compartit amb els membres del grup, que ja hi van tocar el 2011 i que han repetit en el 40è aniversari del festival. ROGER PADILLA músic "És un espai molt bonic, sempre, vam tocar l'altra vegada, ens va anar molt bé i quan va sortir la opció, i si a més són els 40 anys, encantadíssims, amb moltes ganes." L'espectacle d'il·luminació va acabar d'arrodonir el concert en l'últim dia del festival Grec.

Per als seguidors més fidels de Manel el concert ha tingut doble encant: d’una banda, han gaudit de la música del conjunt barceloní, que es va mostrar proper als espectadors. De l’altra, un entorn idíl·lic, el Teatre Grec. El grup ja hi va tocar el 2011 i enguany hi ha tornat en la 40a edició del festival Grec. “És un espai molt bonic, l’altra vegada ens va anar molt bé i quan va sortir l’opció de tornar i a sobre pels 40 anys, encantadíssims i amb moltes ganes”, explica el guitarrista de Manel, Roger Padilla.

Entre el repertori s’han sentit temes recents com ‘Les cosines’, ‘Sabotatge’, ‘La serotonina’ i ‘Jo competeixo’, que dóna nom al darrer disc. Però també han interpretat èxits d’altres publicacions: ‘Ai Dolors’, del primer disc, “Els millors professors europeus”, ‘Boomerang’ i ‘Benvolgut’, del segon treball “10 miller per veure una bona armadura” i ‘Teresa Rampell’, de la tercera publicació, “Atletes, baixin de l’escenari”, entre d’altres.