Davant de 800 espectadors i amb les entrades exhaurides, el quartet barceloní Manel ha tornat a omplir, per segon dia consecutiu, l’antiga plaça de toros de Marina en un concert que ha donat el tret de sortida al cicle de primavera Monumental Club. El codirector del cicle que ha començat aquesta setmana, Borja Malet, ha explicat que s’han programat grups de música indie, jazz flamenc i rock’n’roll, amb l’objectiu, sobretot, “de donar suport a l’escena barcelonina“.

Tot i que el risc de pluja planava sobre el concert, finalment el grup ha pogut sortir a l’escenari a cantar alguns temes del proper EM, ‘L’amant malalta’, que es publicarà el 16 d’abril. El concert ha durat una hora i mitja, davant d’un públic entregat i assegut en tot moment per prevenir contagis per covid-19.

Cultura amb seguretat

L’entrada al recinte s’ha fet seguint uns horaris esglaonats per evitar aglomeracions i s’ha pres la temperatura a cada espectador. Segons ha pogut saber l’ACN, el nou confinament comarcal, vigent des de dijous, ha provocat que divendres es retornessin unes 80 entrades, que s’han tornat a posar a la venda i s’han exhaurit.