Ell és en Mag Xavi, el més jove dels cinc il·lusionistes que han actuat aquesta tarda. Hi hem vist trucs molt coneguts, com aquest, i d'altres amb estil propi i connectats a l'actualitat. MAG XAVI "Estic treballant també amb pantalles, una mica interaccionant portant la magia que de sempre s'ha fet i que sempre ha funcionat al segle XXI" La comèdia és un dels punts forts que acompanya sovint la màgia, però també n'hi ha d'altres importants. ISAAC JURADO, mag "A la gent el que el sorprèn és la sorpresa, sempre és el mateix, però alguna cosa que no és possible. El que heu vist, un bitllet que es transforma simplement en un altre més gros." I per només sis euros, tothom ha gaudit de 45 minuts d'espectacle, en què han participat activament. Segons els mags, és la manera de mantenir l'atenció d'un públic cada vegada més exigent. De fet, d'entre els centenars de persones que han acudit a la Seca Espai Brossa hi havia algun company de professió. "Com a mag que sóc s'ha de saber quines tendències noves hi ha per estar una mica al dia." "M'ha cridat per agafar el llençol d'una taula, i tibant el llençol amunt la taula s'aixecava." Aquesta ja és la setena edició de 'Les 12 hores de màgia a Barcelona'. Es tracta del primer espectacle a Catalunya que agrupa tantes funcions consecutives d'aquest art en un mateix dia.

Aquests cinc mags han estat els encarregats de sorprendre el públic amb els seus trucs de màgia. Per només sis euros d’entrada, La Seca Espai Brossa ha ofert a centenars d’assistents els seus espectacles de 45 minuts al llarg de la tarda d’aquest diumenge.

Les 12 hores de màgia a La Seca es tracta d’una cita consolidada en el marc de les Festes de la Mercè: és el setè any que es fa i, atès que tant els mags com el públic n’estan prou satisfets, no serà pas l’últim.