“Ni aquí ni enlloc” fa un repàs de la trajectòria artística de Domènec a partir de 20 obres seves compreses entre finals dels anys 90 i fins a l’actualitat. La mostra és una reflexió al voltant del fracàs i l’efecte que tenen les utopies socials i arquitectòniques pròpies del segle XIX.

El Museu d’Art Contemporani de Barcelona ha inaugurat una exposició que crítica davant el projecte modern a través d’escultures, instal·lacions i fotografies. “Ni aquí ni enlloc” pretén restituir la memòria alçant la veu dels protagonistes, els discursos no oficials i defugir dels relats dominants.

L’artista visual Domènec analitza problemes com la distància entre les utopies i les realitats socials o l’especulació sobre la dimensió pública de l’arquitectura. Les obres exposades generen una relació amb altres àmbits internacionals amb l’objectiu de plantejar l’impacte actual de propostes utòpiques que van néixer amb la revolució industrial i que discrepen amb el model capitalista.

La mostra artística es podrà veure fins a l’11 de setembre i després viatjarà a les Filipines. La iniciativa també inclou la possibilitat de visitar la intervenció “L’estadi, el pavelló i el palau”, de Domènec, al Pavelló Mies van der Rohe fins al 6 de maig.