La passarel·la 080 Barcelona Fashion celebrarà la 29a edició al MACBA i tornarà a ser en format digital amb totes les desfilades que es podran veure a través del canal 080TV. L’esdeveniment es farà del 5 al 8 abril.

L’obertura de la passarel·la serà amb públic

Com s’ha fet en altres edicions des que es va iniciar la pandèmia, la passarel·la emet les presentacions de les col·leccions de dissenyadors i marques a través d’internet. Ara bé, una de les novetats d’aquesta cita serà que s’ha programat un esdeveniment en què hi haurà públic i aquest serà l’obertura del certamen. Segons l’organització del 080 —el departament d’Empresa— aquest esdeveniment “vol contribuir a potenciar la cultura de la moda i la seva vinculació amb l’art i l’arquitectura” i “projectar Barcelona com un pol de creativitat”.

La passarel·la es trasllada al cor del Raval

Una de les novetats de l’edició és l’espai escollit per celebrar les desfilades, com és el MACBA, al barri del Raval, perquè “és un lloc emblemàtic de Barcelona”, segons afirma l’organització. La darrera edició del certamen es va fer a l’escenari Espai XC, obra de l’escultor Xavier Corberó, a Esplugues de Llobregat. En aquestes edicions en pandèmia, la passarel·la en format digital s’ha fet al Recinte Modernista de Sant Pau i a La Pedrera.