'Souvenir' va ser un dels primers temes d'un repertori de gairebé dues hores repassant els clàssics de la banda murciana. En aquesta ocasió els MClan van pujar a escena un format minimalista, amb veu i guitarra. Ricardo Ruipérez, guitarra: "Es una gira sin pretensiones, queríamos que los fans vieran el embrión de las canciones, tal y como nacen con guitarra y voz". Després d'aquesta gira viatjaran als Estats Units per enregistrar el seu proper disc. Fa dues dècades que toquen junts, i això es tradueix en una bona química als escenaris i una gran complicitat amb el públic. Carlos Tarque, veu: "Estamos contentos y Barcelona es un sitio importante porque hemos venido muchas veces y tenemos muchos amigos. Además aquí vinimos al empezar hace muchos años y nos acogieron muy bien". Amb aquest concert MClan tanca la gira 'Desarmados' que els portat per 14 ciutats de l'estat espanyol. Us ho ha explicat des de l'Estació de França Laura López

Han recorregut 14 ciutats lleugers d’equipatge. En aquesta ocasió la banda murciana ha optat per mostrar al públic les cançons en estat pur, tal com neixen. Carlos Tarque és la veu inconfusible d’MClan i Ricardo Ruipérez, la guitarra que l’ha acompanyat en els últims 20 anys.

Aquest 2016 han tornat als escenaris, després que l’any passat fessin la gira d’aniversari de les dues dècades d’MClan. Ahir van sonar temes del seu ampli repertori en un concert de gairebé dues hores, que ja fa dies havia penjat el cartell d’entrades exhaurides.

L’acompanyament de l’harmònica va estar present a temes com ‘Los periódicos de la mañana’, que tot i fer 15 anys que van escriure, encara posa d’actualitat el seu desencís cap a la classe política. Clàssics com ‘Souvenir’ o ‘Llamando a la tierra’ van ser alguns dels més corejats.