El primer tràiler oficial de la superproducció ‘Uncharted’ ens mostra en menys de tres minuts diversos escenaris del rodatge a Barcelona. Els actors Tom Holland, Mark Wahlberg i Antonio Banderas van rodar l’any passat una part de les escenes de la pel·lícula a la ciutat. Va ser l’octubre del 2020 en una Barcelona sense turistes i amb toc de queda. La pel·lícula d’aventura i acció, dirigida per Ruben Fleischer, està basada en la coneguda saga de videojocs de Naughty Dog.

Una escena de parkour a Montjuïc

Alguns sets de rodatge es van instal·lar al barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera. Una cafeteria barcelonina, tancada aleshores per les restriccions, es va convertir en una taverna tropical per a la pel·lícula. Al tràiler podem veure també una vista d’ocell de la ciutat des de la Sagrada Família. Però una de les escenes que més criden l’atenció està rodada a Montjuïc, en la qual podem veure Tom Holland fent parkour a la teulada del Palau Victòria Eugènia.

‘Uncharted’, produïda per Sony Pictures España, arribarà als cinemes l’11 de febrer del 2022. I se sumarà a llarga llista de produccions cinematogràfiques i audiovisuals que tenen Barcelona com a plató.