Rosalía ha publicat una nova cançó, ‘LLYLM’, l’acrònim de ‘Lie like you love me’ i és precisament la frase que sona a la tornada de la cançó. Es tracta d’un tema molt esperat després que la cantant fes un avançament fa uns dies de com sonava per engrescar els fans. L’artista catalana ha compost una cançó a ritme de rumba i sons flamencs que combina el castellà i l’anglès.

Aquest és el primer tema que Rosalía compon en anglès en solitari. L’artista ja havia cantat en aquesta llengua però amb altres artistes, com la cançó que va fer amb James Blake a ‘Barefoot in the park’ (2019) i la versió de ‘Blinding lights’ amb The Weekend (2020).

‘LLYLM’ ha generat una allau de comentaris dels fans de l’artista que destaquen la seva capacitat de dominar qualsevol registre musical i convertir-lo en un èxit.

Precisament un dels últims èxits ha estat ‘Despechá’, un tema en solitari que va arrasar aquest estiu mentre el presentava als concerts de la gira Motomami. Aquest desembre va publicar una versió amb Cardi B.