Un d’aquests muntatges audiovisuals es projectarà a la façana de betevé, a la plaça d’en Tísner. La proposta ‘In Nemo’, obra de Till Botterweck i Moritz Horn,  es basa en la interacció del cos humà, l’espai, la gravetat i la seva transferència a l’abstracció gràfica.

El festival Llum BCN s’obri a un espai diferent, el 22@, més ampli i amb edificis i mitgeres interessants per a fer-hi les projeccions que transformaran durant unes hores els edificis. Serà una manera, segons l’Ajuntament que ha presentat aquest dijous el certamen, d’obrir al públic aquest espai del Poblenou que cada cop genera més interès, alhora que trasllada el moviment de gent en una zona de la ciutat menys atapeïda que Ciutat Vella.

També s’ha decidit aquest any separar el festival de llum de les Festes de Santa Eulàlia, per donar més entitat a un esdeveniment que any rere any ha anat guanyat adeptes. Hi haurà, durant tres dies, 26 instal·lacions, set mitgeres i 14 espais transformats per escoles.

L’artista convidada d’aquest any és la creadora canadenca Monique Savoie, que va fundar la reconeguda Société des Arts Technologiques de Mont-real. El programa d’aquesta edició al Poblenou ha doblat pressupost.