Després d'una llarga trajectòria treballant entre llibres, l'última experiència a la desapareguda llibreria Excellence, el Gerard Granados i la Maria Serra, junt amb una altra sòcia, l'Anna Arranz, han decidit obrir la seva llibreria. Es dirà Casa Usher Llibreters, obrirà al març i estarà situada al número 79 del carrer de Santaló. Ara està en plena fase d'obres. No estarà especialitzada en cap temàtica, hi haurà tot tipus de propostes, però els responsables volen cuidar la selecció. A més de llibres, també es podran degustar vins a la galeria i la terrassa que té el local. L'objectiu és que el client també vegi Casa Usher com un espai per poder estar-s'hi una estona. A més de la inversió dels responsables, també s'ha fet una campanya de micromecenatge per Internet al portal Totsuma. De moment ja s'ha aconseguit l'objectiu dels 10.000 euros que s'havien marcat, tot i que s'hi poden continuar fent aportacions per ajudar a obrir Casa Usher Llibreters.

Després de diversos anys treballant entre llibres, vivint l’última experiència a la desapareguda llibreria Excellence, el Gerard Granados i la Maria F. Serra, juntament amb una altra sòcia, l’Anna Arranz, han decidit obrir la seva llibreria. Estarà situada al carrer de Santaló, número 79, al barri de Sant Gervasi – Galvany, un barri on en els últims anys han tancat diverses llibreries.

Casa Usher Llibreters no estarà especialitzada en cap temàtica tot i que cuidarà molt la selecció dels títols.A més de llibres també s’hi podran degustar vins. Per això també hi haurà una selecció de llibres sobre vins i de cuina en general.

A més de la inversió dels responsables de la llibreria, també s’ha llançat una campanya de micromecenatge per Internet al portal Totsuma en què ja s’ha sobrepassat l’objectiu per aconseguir 10.000 euros, tot i que es poden continuar fent aportacions. El nom de Casa Usher surt d’un relat d’Edgar Allan Poe.