Llegim al pati és un projecte de promoció de la lectura que impulsen conjuntament la Biblioteca Sofia Barat i l’Associació de Veïns de la Dreta de l’Eixample, donat que l’aire lliure ajuda a mantenir les distàncies i evitar els contagis de covid-19. La lectura és lliure i es fa de 17 a 19 h, però per als espectacles, que són a les 18 h, cal inscripció prèvia a la biblioteca.

Els Jardins de la Torre de les Aigües

La Biblioteca Sofia Barat treu els llibres als Jardins de la Torre de les Aigües. Són dues hores per llegir a l’aire lliure. A més, aconsegueixen ampliar una mica l’horari d’accés als llibres, que les mesures sanitàries han fet restringir a les biblioteques municipals.

L’activitat està adreçada especialment al públic familiar. Per a l’associació de veïns del barri, al costat de la promoció de la lectura, també es promou la recuperació per a ús ciutadà de l’antiga platgeta de l’Eixample que, darrerament, asseguren, havia estat molt descuidada.

Quatre sessions i dos espais

Santi Rovira ha amenitzat la primera jornada als Jardins de la Torre de les Aigües (carrer de Roger de Llúria, 56). Els dies 22 i 29 de setembre hi haurà més sessions de lectura i contacontes. La darrera sessió, però, serà l’1 d’octubre al pati de la Biblioteca Sofia Barat (carrer de Girona, 64).