Els fans de Beyoncé no es volen perdre el seu retorn a Barcelona acompanyada del seu marit, Jay-Z.  I més ara que es presenten com el duet de hip hop The Carters amb un primer disc al mercat, ‘Everything Is Love’, que és tot un cant a l’amor i al moment dolç pel que passa la parella. Serà el primer cop que el productor i raper Jay-Z visitarà la ciutat. Beyoncé repeteix a la capital catalana després del seu últim concert el 2016.

Les cues a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, on actuen, són molt llargues, amb unes 1.600 persones esperant que s’obrin les portes. Els primers a arribar-hi ho van fer fa 8 dies, n’hi ha bastants que hi han passat la nit i durant les hores prèvies al concert ja són centenars els que aguanten estoicament al sol.

La gira OTR II va començar el 6 de juny a la ciutat anglesa de Cardiff i ha continuat amb 15 concerts més fent parada en les principals ciutats europees, com París, Londres, Amsterdam, Roma i Berlín. Dimecres 11 de juliol actuaran a l’Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona a partir de les 21.30 hores. Després d’aquest espectacle l’estrella del pop marxarà de gira pels Estats Units.

Encara hi ha entrades disponibles

Poques hores abans de l’esdeveniment la promotora Live Nation ha assegurat que encara queden entrades per veure el xou de la parella. Els tiquets costen entre 28 i 196 euros. 

beyoncé ballarina

La ballarina número u de Beyoncé fa una classe magistral

Kimmie Gee és la ballarina principal de l’artista i ha estat convidada per l’Escola Coco Comin per fer un taller de sexy style. A la classe magistral també hi ha estat present una altra popular ballarina de l’equip de Beyoncé, Denee B. L’aula ha quedat petita per a la multitud d’alumnes que han volgut aprendre algunes de les coreografies de la cantant. Molts dels estudiants de ball que hi han participat són fans de l’estrella del pop i d’altres segueixen de prop la trajectòria professional de les ballarines.

L’última vegada que Beyoncé va actuar a Barcelona va ser a l’agost del 2016 dins la gira The Formation World Tour.