Després de la setmana de rècord de la 080 Barcelona Fashion, 64 firmes de moda i accessoris infantils s’han reunit aquest cap de setmana al Poble Espanyol a la fira de moda Little Barcelona. Malgrat les característiques semblants amb el 080, s’ha volgut desvincular totalment, després de dues edicions, de la fira de moda per a adults. Per aquesta raó, l’espai s’ha modificat i aquest cop es fa al Poble Espanyol dies més tard.

Little Barcelona se centra aquesta vegada en la temàtica dels viatges. A més, també s’han organitzat activitats i tallers per a les famílies. Durant el matí de diumenge, s’ha construït una maqueta de Barcelona amb peces de  cartró i tan diumenge com dilluns, els més petits poden gaudir de tallers de cupcakes, tallers de construcció de petites botigues i tallers de dibuixos amb iPads. Els visitants poden entrar de forma totalment gratuïta només descarregant-se la invitació de la pàgina web.

La fira va néixer el febrer de 2012 quan tres emprenedors del sector van idear una trobada amb una temàtica gens habitual: la moda per a nens. Little Barcelona s’ha convertit en la plataforma ideal perquè els professionals del sector donin a conèixer els seus productes al nostre país. Fins fa uns anys era impossible, ja que no hi havia cap fira d’aquesta temàtica, només una a València.

A més, cada any s’entrega el premi Little Award, per a aquells dissenyadors, artistes, il·lustradors i altres professionals que han desenvolupat projectes al llarg de la seva carrera relacionats amb la infància. Els premiats en les edicions anteriors van ser Javier Mariscal, Catalina Estrada i Javirroyo.