La crema de Sant Josep és la recepta més coneguda de la cuina tradicional catalana. El receptari impulsat per l'Institut Català de la Cuina, però, inclou fins a 900 receptes. Amb aquest logotip els clients dels restaurants podran reconèixer quins establiments aposten per aquest tipus de cuina i per productes de la terra i de temporada. PEPA AYMAMÍ, directora Institut Català de la Cuina "Partim d'aquestes 900 receptes que cada any s'incorporen. I aquests restaurants tenen que senyalitzar aquests plats que porten aquests paràmetres, és a dir dins de la cuina tradicional catalana". En un moment on impera la moda de la cuina experimental i els productes exòtics, la cuina tradicional vol ser també un important reclam pel turisme. PEPA AYMAMÍ, directora Institut Català de la Cuina "És un intent de dir aquesta cuina existeix, ja hi era i fem-la forta. Les enquestes que està treballant turisme de Barcelona ens diuen que tot el turisme que ve demà cuina tradicional". A Catalunya ja han obtingut aquesta homologació prop de cent establiments.

Comparteix a:
Imatge de l'autor/a