La majoria de cinemes que retransmetran l’òpera seran europeus, però també es projectarà als Estats Units, a Llatinoamèrica i a diversos països asiàtics. A Barcelona, l’emissió en directe amb subtítols en català es podrà veure als Cinesa Diagonal, Heron City i Cinemes Girona.

A banda de l’exhibició en cinemes, el Liceu també ha arribat a un acord amb el canal francès Mezzo per retransmetre ‘Norma’ a tot el món per televisió. Ho farà en diferit per no interferir en l’emissió en directe dels cinemes. El canal especialitzat en música clàssica arriba a 38 països i té més de 16 milions d’abonats.

La tornada del Liceu als cinemes en directe i la posterior emissió per un canal de televisió ha estat possible per l’acord assolit a finals de juliol entre la direcció del Teatre i els cossos artístics (Orquestra i Cor) per a la cessió dels drets audiovisuals per a un període de 10 anys. El director General del Liceu, Roger Guasch, ha destacat que aquesta iniciativa té l’objectiu de “garantir la internacionalització del teatre, la seva activitat, influència i prestigi”.