MANEL FUENTES, periodista "Fins i tot en el tràngol més difícil, que és el de la mort, ell tenia aquella veritat que dóna l'humor que ajudarà molt a passar el tràngol als seus amics." LLUÍS HOMAR, actor "Era una persona d'una tendresa enorme, és el petit regal que em queda del Carles." JOAN LLUÍS BOZZO, actor "Portava imprès en el seu ADN el sentit de l'humor més brillant i colpidor, era una persona capaç de fer riure, com s'ha vist avui, amb les seves pròpies paraules al seu propi funeral."

Des que es va conèixer la notícia de la mort de Carles Flavià, no han de deixat d’arribar mostres de condol. Gestos que han tornat a repetir-se aquest dilluns al matí, en el darrer adéu al xouman, i en el transcurs d’una cerimònia laica que, tal com el mateix Flavià volia, ha estat protagonitzada per l’humor.

Des de les 11 del matí diverses personalitats de la cultura, el periodisme, i amics i familiars han anat al Tanatori Sancho de Ávila per acomiadar Carles Flavià. Ha estat una cerimònia laica en què alguns, com el pare Manel, han recordat el vessant més humà de l’humorista. En el funeral s’han llegit textos escrits per Flavià i també s’han projectat vídeos seus i, malgrat la situació, l’humor ha estat molt present en el darrer adéu al xouman. En els rams de flors del cotxe fúnebre s’hi han pogut llegir missatges dels seus amics, familiars, i també de les mateixes vídues que compartia amb el seu amic Pepe Rubianes.