MIQUEL CABAL director adjunt de l'Heliogàbal "Si no hi ha un calendari clar segurament el que farem és tancar el bar indefinidament. Això no és el que volem, esperem que d'aquí a final d'any la cosa es desbloquegi i que si més no sapiguem si el mes de gener, febrer, març, abril o quan sigui, podem obrir l'Heliogàbal ja ara sí amb les reformes fetesi amb capacitat per 90 persones i tornar a engegar la programació regular."

L’Heliogàbal va tancar al maig amb l’esperança de poder adaptar-se a la nova normativa municipal per a locals de concerts de petit format. Aquesta regulació, però, encara no s’ha presentat i per això els responsables del bar encara no han tirat endavant les obres d’adequació per tenir 90 persones d’aforament i no 40 com tenen actualment.

Segons el director adjunt de l’Heliogàbal, Miquel Cabal, si al desembre no hi ha un calendari d’aplicació de la nova normativa es veuran obligats a tancar. Cabal, però, espera que l’Ajuntament presenti la nova regulació per així poder fer les obres i tornar a programar concerts regularment.

Des d’aquest octubre i fins al desembre, però, el local estarà obert bàsicament per acollir el cicle trimestral de poesia i també per fer algun concert com el d’Els Catarres, que veuran només 40 persones i ja té les entrades exhaurides.