Salten amb la ciutat de fons. Ho fan desde les instal·lacions del port on s'ha transformat un dic abandonat en una pista de skate durant tan sols un dia. La idea de l'organització és fer-ho cada any en una ciutat diferent. I a Barcelona s'ha fet coincidint amb els X Games. JAVIER MENDIZÁBAL, membre de l'organització "Representan dos vertientes del 'skate' diferentes. Yo veo los X Games como algo más masivo y esto tiene una vertiente más artística: música, arte y skate. Empezamos en Barcelona porque es la meca del 'skate'." Aquest esport sempre han estat lligat a l'art urbà, per això els grafits i la música avui també van plegats. ADRIÁN BLANCO, pintor "Es un gran collage de imágenes atractivas." Fins al Dic Zero arriben els autocars del centre de la ciutat amb els patinadors a punt. La majoria convidats per revistes especialitzades i marques vinculades a l'"skate". BJÖRN HOLMENÄS, "skater" "Mola mucho. Es la mejor ciudad que hay en el mundo para patinar." La pista s'ha construït íntegrament amb materials i runa que s'han trobat abandonats al port. LUC PROUSARDE, "skater" "Está todo con esa onda industrial, contenedores, módulos adaptados. Hemos puesto cemento..." Un cop es desmunti la pista, les rampes se cediran a pistes de skate de l'Hospitalet i Ciutat Badia.

Cons Space 001, com s’ha anomenat l’espai, és la primera instal·lació d’un projecte que vol transformar zones urbanes degradades de ciutats d’arreu del món unint l'”skate”, l’art i la música. Segons un dels organitzadors, Javier Mendizábal, Barcelona és la primera ciutat escollida “perquè n’és la capital”.

Durant tot el dissabte, bandes com la rockera Crocodiles, o Black Lips, el grup de garage rock nord-americà, hi han actuat en directe. També ho ha fet Spank Rock, el grup que amaga el raper Naeem Juwan, que ha presentat el seu debut com a grup de hip-hop.