Sis dies després del tancament inesperat de l’Apolo i fruit de moltes hores de treball i reunions, la direcció de la Sala Apolo ha aconseguit reconduir la situació. Mentre els tècnics treballen per resoldre els problemes estructurals en els fonaments de l’edifici, la sala de concerts manté tota l’activitat i la trasllada fins que se’ls permeti tornar a obrir.

El cap de setmana van haver de reubicar els concerts previstos a diverses sales i anul·lar alguns dels espectacles que tenien programats. Finalment, però, aquest dimarts han informat els seus seguidors que les sessions de Nitsa Club i La [2] de Nitsa es traslladen a la sala Atic. L’Apolo ha agraït el suport que afirmen haver rebut durant aquests dies i han promès als seus clients que rebran una sorpresa en els propers dies.

El Primavera Club es manté

L’endemà del tancament de l’Apolo, un dels escenaris en què hi havia programats diversos espectacles del Primavera Club, es va saber que queia l’altre escenari principal, el Mercat de les Flors, per manca de llicència. Semblava que el festival tenia els dies comptats (s’ha de celebrar entre el 6 i el 8 de desembre) però, també en aquest cas, l’organització ha aconseguit ubicar els concerts en escenaris alternatius per a un festival d’hivern que ja ha exhaurit les entrades a Barcelona.

De moment, al web del Primavera Club s’hi poden trobar els horaris dels espectacles que se celebraran al Sant Jordi Club, a Barcelona. Aquest dimecres s’ha conegut el nou circuit de sales que acolliran el festival en substitució de l’Apolo i el Mercat: finalment els concerts es realitzaran a l’Artèria Paral·lel, la sala Sidecar i el Monasterio i els horaris encara estan per confirmar.