Diumenge 12 de març interpretaran a les 12 del migdia la primera i la segona simfonies. Un concert pel qual ja no queden entrades. A la tarda del mateix dia 12 faran sonar la tercera i la quarta simfonies. Dilluns dia 13 serà el torn de la cinquena i la sisena. Dimarts 14 de la setena i la vuitena. I dimecres 15 de la novena, també coneguda com la simfonia coral. Aquesta última servirà per celebrar el 125 è aniversari de l’Orfeó Català, que participarà en el concert juntament amb el Cor de Cambra del Palau i els solistes Julianna Di Giacommo, Tamara Mumford, Joshua Guerrero i Soloman Howard.

Gustavo Dudamel

Per a Dudamel Beethoven és un referent perquè “va ser lliure dins la seva disciplina i va saber incloure a la seva obra l’essència de tots els registres de la vida: des de l’alegria més pura fins al dolor més profund, passant per l’excitació, el turment, la soledat, la joia i la mort”.

Gustavo Dudamel és un dels directors més reconeguts del moment. Aquest any mateix ha estat el músic més jove en dirigir el prestigiós Concert d’Any Nou de la Filharmònica de Viena. És el director titular de la Filharmònica de Los Angeles i de la Simfònica Simón Bolívar de Veneçuela.