“Tot allò que ens molesta ens fa més forts. O més suaus”.  Aquesta és la màxima de la segona temporada de la sèrie ‘Les molèsties’, dirigida per Roger Coma. El primer capítol de la sèrie s’estrenarà diumenge 13 d’octubre a les 21.45 h, alhora que s’estrena la sèrie completa, de cinc capítols, al web de betevé.

Un cop més, la mirada de Roger Coma torna a fixar-se en clau d’humor en els canvis que comporta la vida a partir dels 30 anys. El mateix Coma, juntament amb David Verdaguer, Margalida Grimalt, Alba Florejachs, Maria Rodríguez i Jose Pérez-Ocaña, protagonitzen aquests nous capítols en què podrem veure’ls gestionar diverses “molèsties”:

Les molèsties del vàter. Capítol 1

“Troba’m una idea brillant immediatament”. Des d’aquesta pressió contemporània de resultats estratosfèrics al preu de perdre la salut mental ara i aquí, en Robert no es veurà capaç de rebre els amics per fer el vermut de sempre. Però per davant de la feina hi ha la vida i per davant de la vida les necessitats, com arreglar el vàter. Primer la caca, després la feina.

Les molèsties del “coaching”. Capítol 2

Si saps el teu objectiu, saps on vas. Aquesta premissa, en lloc de fer lleugers i tendres els personatges, els fa acomplexats i plens de por. Hauria de voler alguna cosa èpica, transformar-me en algun general antic? Explicar bé un conte pot ser un objectiu honest, o tenir seguidors o no sentir roncar la dona. Són objectius lícits?

Les molèsties de la natura. Capítol 3

En una ciutat plena d’agressivitat i duresa, la Margui i en Robert es plantegen una vida natural com a sortida. Els que no formen part del pla s’ofenen, se senten abandonats. Però l’amistat, no ha d’anar per davant dels objectius personals? I és realment duresa i agressivitat el que la ciutat ens ofereix o és una xarxa com a un coixí de mare?

Les molèsties del pare. Capítol 4

L’afecte entre un pare i un fill sovint és només verbal, mancat de l’abraçada primigènia que va fer que els homes i dones fossin humanitat i no només individus. El Deivid es planteja com encarar una nova aproximació afectuosa cap al seu pare. Però, cal? En la catalana terra és fàcil que pare i fill expressin l’amor com en un balneari de la sinceritat?

Les molèsties de la secta. Capítol 5

La Mimi busca veritats i s’aferra a frases d’un grup de creixement personal. Els altres hi veuen una fugida a la crisi de parella habitual que tota bona parella mereix pel simple fet d’estar junts. Mereix una vida de fe? Ens fa por la paraula “fe”? Quant podríem pagar per una mica de fe? 30 €?

Posa’t al dia amb la primera temporada de ‘Les molèsties’

Aquí pots posar-te al dia amb els capítols de la primera temporada, si te’n vas perdre algun o vols veure la sèrie completa:
Les molèsties de casar-se. Capítol 1
Les molèsties de treure’s el carnet. Capítol 2
Les molèsties de ser un mateix. Capítol 3
Les molèsties del cul. Capítol 4
Les molèsties de fer un regal. Capítol 5

Entrevista als protagonistes de Les molèsties, Roger Coma i Margalida Grimalt, al programa Àrtic