A la Fabra i Coats es reformarà la nau central per fer-ne un passeig diàfan on mostrar les diferents activitats. L’antiga sala de calderes serà un centre d’interpretació històric. A les plantes superiors hi haurà espais aïllats acústicament per a les activitats musicals.

L’Hangar fa anys que funciona en una de les naus de l’antic recinte fabril de Can Ricart. El nou projecte respecta l’edifici actual i hi afegeix nous espais.

La Central del Circ, ubicada ja en unes instal·lacions provisionals al Parc del Fòrum, s’instal·larà sota la placa fotovoltaica. L’interior de les sales, de diferents mides, serà cromàticament neutre per facilitar la concentració dels artistes.

El forn de l’antiga fàbrica de vidre de la Philips es transformarà en un centre de creació dedicat a la dansa. L’interior es dividirà en una sala gran, per una banda, i dues sales més petites compartint l’altra meitat amb les oficines i els espais de servei.

L’antiga fàbrica de moneda La Seca serà, gestionada per l’Espai Brossa, un centre dedicat a la màgia, l’art, la poesia i tot allò que fascina a Brossa. La rehabilitació arquitectònica respectarà les intervencions ja fetes en aquest edifici del segle XIII.

La Escocesa, al Poblenou, que va començar com a fàbrica tèxtil i va acabar fabricant colorants i explosius serà un centre dedicat a les arts visuals.