El grup Dones de Can Deu ja fa 10 anys que està actiu i, com cada any quan s’acosta Carnestoltes, comencen a treballar en la disfressa que lluiran en la rua que es farà al barri. Un grup de voluntàries intenten mantenir en secret el tema de la disfressa mentre en tallen, cusen i preparen tots els detalls.

Aquest any, una dotzena de dones del grup participaran en la rua, tot i que en el grup Dones de Can Deu en són unes 90. Es troben cada dimecres al matí al centre cívic. Organitzen xerrades a vegades fetes per alguna de les dones del grup i d’altres conviden algú de fora perquè les faci. A la xerrada la segueix un debat, en què totes poden participar. “És un punt de reunió, és un espai de dona, on durant gairebé tres hores no recordem res més del que estem debatent”, comenta Fe Escat, presidenta del grup Dones de Can Deu.

També organitzen, un cop al mes, sortides a museus, la propera, al del Disseny. Participen, sempre que poden, en les activitats del centre cívic i en les del districte, com la ruta que es farà amb motiu del Dia de les Dones, en què es recorreran diversos carrers i espais del barri que porten nom de dones.