La mostra fa un recorregut pel passat industrial del barri i fa reviure moltes històries que encara es conserven en la memòria dels veïns. Un exemple n’és la vaga d'aprenents de les Cristalleries Planell. Mercè Tatjer, professora emèrita de la UB “Els nens, que devien tenir 8, 10 o 12 anys, edats en què abans es treballava, bufaven vidre, i això era una feina molt dura per als nens. Llavors hi va haver un aprenent que va organitzar una vaga. Aquesta anècdota ha quedat en la memòria.” El barri de les Corts va arribar a acollir gairebé 200 fàbriques. Algunes de les antigues indústries encara avui mantenen en peu part de les instal·lacions, reconvertides en equipaments pel barri. D'altres, però, han desaparegut del teixit urbà. L'exposició s'inclou en la celebració de l'Any Europeu del Patrimoni Industrial.

La seu del districte de les Corts acull, fins al 30 de novembre, la mostra “El patrimoni industrial de les Corts, d’ahir i d’avui”. L’exposició ofereix un recorregut per totes les fàbriques situades al barri i en destaca les que van tenir un paper més important. Tota la informació queda recollida en diversos panells informatius. A més, també hi ha alguns anuncis antics de productes fabricats a les antigues indústries de les Corts i alguns objectes de l’època.

El barri de les Corts va arribar a acollir gairebé 200 fàbriques. Algunes de les antigues indústries encara avui mantenen en peu part de les instal·lacions, reconvertides en equipaments per al barri. D’altres, però, han desaparegut del teixit urbà. Totes tenen un espai en la mostra “El patrimoni industrial de les Corts, d’ahir i d’avui”, que es pot veure a la seu del districte de les Corts fins al 30 de novembre.