Sota el lema: “Fem nostra la ciutat, fem nostra la festa”, aquest any la festa vol reivindicar l’ús de l’espai públic. De cinc a vuit de la tarda, diverses entitats juvenils han muntat tallers per a infants i joves. Els que s’hi han acostat han pogut participar en diverses activitats, hi han pogut trobar des d’un inflable que portava per títol “Reciclar saltant” fins a un taller per reflexionar sobre el consum responsable o un circuit de mobilitat.

El vicepresident del Consell de la Joventut de Barcelona, Joan Bestard, assegura que la ciutat té diferents problemàtiques, com ara el lloguer, o problemes derivats de l’ús de l’espai públic. Per aquest motiu, tots els tallers i activitats de la Lali Jove han estat “vehiculades en el sentit que la ciutadania es faci seva la ciutat“.

El que no s’ha produït, malgrat que s’havia anunciat, és l’estand d’Energy Control, on s’havia de fer un test de drogues químiques i cànnabis. Després de les crítiques de Ciutadans i el Partit Popular, des del consistori van assegurar que l’activitat no es faria, tot argumentant que es tractava d’un error.

Polèmiques a banda, la celebració portarà concerts aquest vespre fins ben entrada la matinada. Destaquen els grups Mafalda i Pepet i Marieta, que substituiran els Sense Sal, baixa d’última hora per problemes de salut. També està previst que toquin Adala, Can Canalla i Ominina, el grup guanyador del Festival Brot 2018.