L’agenda de concerts d’aquesta tardor ve farcida de grans noms de l’escena musical. Entre els més destacats, la doble cita dels fans de Lady Gaga al Palau Sant Jordi el 21 i el 22 de setembre, o el concert que els veterans The Rolling Stones oferiran el 27 de setembre a l’Estadi Olímpic de Montjuïc.

Sabina, Lady Gaga i The Rolling Stones: un setembre carregat de grans noms

Una de les primeres cites musicals d’aquest nou curs serà amb un dels grans noms del panorama espanyol. El cantautor Joaquín Sabina es retroba el 13 de setembre amb els barcelonins al Palau Sant Jordi. El músic i cantant es tornarà a posar el seu característic barret per presentar el seu darrer disc ‘Lo niego todo’, tot i que segur que repassa també alguns dels seus èxits anteriors.

Però Sabina no serà l’únic nom propi d’aquest mes. Els dies 21 i 22  de setembre Lady Gaga omplirà el Sant Jordi dels himnes pop que l’han convertit en una de les grans dives dels últims anys. Alguns dels seus fans volen assegurar-se estar a la primera fila, i per això ja fa dies que han acampat a Montjuïc tot i que encara faltin setmanes per a la cita.

Però sens dubte, la gran cita d’aquesta tardor serà amb els incombustibles The Rolling Stones. El 27 de setembre faran parada a l’Estadi Olímpic de Montjuïc, en l’única parada dels britànics a l’estat espanyol de la gira No filter. A banda de clàssics dels seus més de 50 anys de trajectòria, el grup promet tocar alguns temes triats a l’atzar.

Al mes d’octubre, l’aclamat cantant i compositor John Legend farà vibrar el Palau Sant Jordi. Serà el 12 d’octubre, quan el nord-americà portarà el seu darrer treball d’estudi, ‘Darkness and light’, a l’escenari.

Shakira, Elton John i Depeche Mode també faran vibrar el Sant Jordi

El dos últims mesos de 2017 també arribaran alguns noms molt esperats. Un d’aquests, els barcelonins Love of Lesbian, que tancaran la gira d”El poeta Halley’ al Sant Jordi Club el 24 i 25 de  novembre.

Els barcelonins compartiran recinte amb Shakira, que també actuarà al Sant Jordi, però a la sala gran, el 25 de novembre. La colombiana, resident a Barcelona, hi presentarà  ‘El dorado’. El videoclip del primer senzill, ‘Me enamoré’, precisament, va ser rodat parcialment al recinte de Can Batlló.

També molta expectació aixeca la visita d’Elton John, el 3 de desembre al Palau Sant Jordi. L’últim recital del britànic a la ciutat va ser el 2014, i ara, amb la gira Wonderful crazy night, promet rememorar alguns dels grans èxits del mig segle de carrera, a banda dels temes del seu 33è disc d’estudi.

Tanquem el repàs al calendari amb un registre completament diferent. Depeche Mode arriba amb disc nou sota el braç, ‘Spirit’, que presentarà el 7 de desembre al Palau Sant Jordi en format de gran espectacle.