Reobertura al públic de la Virreina

Quatre exposicions, “El tercer estat”, de Daniel G. Andújar; “Sobre la fotografia”, de Susan Sontag; “El bar de la senyora Olvido”, de Rafel Bernis, i “Sisters!”, de Barbara Hammer, van quedar sense poder inaugurar-se a La Virreina a causa de la covid-19. Ara, La Virreina Centre de la Imatge reobre i les quatre mostres es podran contemplar: són treballs que els quatre artistes han fet al voltant de la fotografia i la imatge. 

La Virreina reobre al públic

Valentín Roma, director de La Virreina Centre de la Imatge, explica que “les quatre exposicions ens presenten obres inèdites d’aquests artistes, que han fet de la fotografia i de l’art plàstica una manera d’explicar el món”. En el cas de Barbara Hammer, recorda que la mostra es va gestar amb ella poc abans de la seva mort. “La importància d’aquesta mostra és que és la seva primera exposició a l’estat espanyol i una de les primeres monogràfiques que s’han fet mai a escala internacional sobre aquesta artista emblemàtica de la dissidència, de la discrepància lesbiana dels anys 70, 80 i 90 als Estats Units“.

Protocol nou per garantir la seguretat

L’equipament reobre seguint el protocol establert per garantir la seguretat dels visitants. Així s’implementen algunes mesures, com limitar el nombre de visitants a cada sala o l’ús obligatori de mascareta en tot el recinte, i altres elements desapareixen. En aquest sentit “no es veuran cascos ni tota la documentació que hi havia per consultar, ni tampoc hi haurà els seients”, aclareix Roma.

Les quatre exposicions es poden veure de dimarts a diumenge, d’11 a 20 h, fins al 27 de setembre.