Es defineixen com a romàntics i volen crear un espai artístic independent que s'allunyi de la vessant més comercial. Han patit la crisi i a l'hora d'escollir un nom per a la sala han triat el mite de l'ocell Fènix, que reneix de les cendres cada 500 anys. Creuen que hi ha un buit artístic que poden omplir. Com aquesta sala, amb un aforament per a 50 persones. FELIPE CABEZAS, codirector d'arts escèniques "Cuando llevamos un proyecto en la mano no lo hacemos mirando la calculadora ni viendo las conveniencias económicas. Consideramos que lo nuestro es un arte y nace de las inquietdues emocionales. Quizá es un reflejo de la locura que tenemos como artistas y personas." La primera exposició gràfica serà a mitjan d'abril, però l'aposta forta de la sala és el teatre de màscares, el cabaret i les marionetes. A més, ofereixen cursos i lloguen l'espai per a assajos. La Sala Fènix se suma a l'àmplia oferta cultural del Raval, on proliferen els teatres de petit format. Un d'ells és el Llantiol, amb més de 30 anys d'història. De fet, des de la Sala Fènix aposten per crear vincles entre teatres. ISABELLE PINTANI, codirectora d'arts èscèniques "A nosotros nos gustaría colaborar con la otras salas y crear una red de salas alternativas del Raval. Queremos entrar en una red sin quitarnos los clientes. Nuestra linea es distinta a la de las otras salas." Amb la nova sala, el barri del Raval ja suma fins a sis espais teatrals de petit format.

A l’hora d’escollir un nom per a la sala han triat el mite de l’ocell Fènix, que reneix de les cendres cada 500 anys. Els seus cinc fundadors creuen que hi ha un buit artístic que poden omplir.

S’hi programaran espectacles alternatius i de petit format. La primera exposició gràfica serà a mitjan abril, però l’aposta forta de la sala és el teatre de màscares, el cabaret i les marionetes. A més, ofereixen cursos i lloguen l’espai per a assajos.

La Sala Fènix se suma a l’àmplia oferta escènica del Raval, on proliferen sis teatres de petit format. Des de la Sala Fènix aposten per crear vincles entre teatres per treballar en xarxa, atès que no es consideren competència de cap dels altres espais.