Amb aquest missatge de benvinguda ha iniciat les emissions la ràdio pública de Barcelona, una nova freqüència que es gestionarà des dels estudis de BTV, al 22 Arrova. ÀNGEL CASAS, director de Barcelona Televisió "Jo crec que la bona notícia és que Barcelona recupera la seva emissora pública, al 91.0, i ho fa amb l'equip, la gent de BTV, que són els que de moment han demostrat que sabem ocupar-nos de la informació de la ciutat." Jaume Sisa ha posat les primeres notes a l'estrena. De moment, la ràdio emet música continuada, en període de proves, però la intenció és que es converteixi en una emissora d'informació de la ciutat. ÀNGEL CASAS, director de Barcelona Televisió "És un projecte que ens fa molta il·lusió, no només a mi com a director d'aquesta casa, sinó a tota la gent que hi col·laborarà, perquè l'important d'aquesta operació és la sinergia que crearem entre BTV i el 91.0." Aviat la ràdio incorporarà un dels elements distintius de la casa: amb els senyals horaris, donarà també la temperatura i la humitat. També emetrà les sessions plenàries a l'Ajuntament, i se sumarà així al seguiment que ja n'ofereix BTV per televisió i per Internet. L'objectiu de l'emissora, més enllà del període de proves, és oferir una informació de servei als ciutadans.

Amb un missatge de benvinguda i la cançó de Jaume Sisa ‘Qualsevol nit pot sortir el sol’ s’han iniciat les emissions a la ràdio pública de Barcelona, una nova freqüència que es gestionarà des dels estudis de BTV, al 22@. El director de Barcelona Televisió, Àngel Casas, ha assegurat que “és una bona notícia que la ciutat recuperi la seva emissora pública, i que ho faci amb la gent de BTV, que som els qui de moment hem demostrat que sabem ocupar-nos de la informació de Barcelona”.

De moment, la ràdio emet música continuada, en període de proves, però la intenció és que es converteixi en una emissora d’informació de la ciutat. “És un projecte que ens fa molta il·lusió”, ha dit Casas, no només a mi com a director d’aquesta casa, sinó a tota la gent que hi col·laborarà, perquè l’important d’aquesta operació és la sinergia que crearem entre BTV i el 91.0.”

Aviat la ràdio incorporarà un dels elements distintius de la casa: amb els senyals horaris, donarà també la temperatura i la humitat. També emetrà les sessions plenàries a l’Ajuntament, i se sumarà així al seguiment que ja n’ofereix BTV per televisió i per Internet. L’objectiu de l’emissora, més enllà del període de proves, és oferir una informació de servei als ciutadans.