A la gala Catalunya Aixeca el Teló hi han assistit personalitats del sector de les arts escèniques i també de la política, amb la presència destacada del vicepresident del govern, Oriol Junqueras. Com l’any passat, l’esdeveniment s’ha desenvolupat com un espectacle únic i no com un enfilat d’esquetxos dels espectacles que es podran veure durant la temporada, tal com s’havia fet en edicions anteriors.

Circ, dansa, musical, màgia i moltes sorpreses han estat els ingredients d’una gala dirigida per Roger Coma que ha comptat amb la participació d’artistes com Àngel Llàcer, Jorge Blass, Cesc Casanovas, Alba Florejachs o Ivan Labanda, entre d’altres.

Ha estat ua gala representativa del que serà la temporada, en la qual no mancaran els musicals que tan bons resultats van donar la temporada passada (els tres espectacles més vistos van ser musicals). De tota manera, la presidenta de l’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya, Bet Orfila, remarca que la temporada arriba també molt carregada d’espectacles familiars.