Desenes de fotografies dels prop de 1.000 concerts que ha acollit el Guitar Festival BCN omplen l’enllaç de les línies 3 i 5 del metro de Diagonal. Aquest any, el festival arriba a la 28a edició i al miler de concerts, amb una oferta que ha anat evolucionant i que quatre fotògrafs han il·lustrat des dels inicis. Pablo Leoni, Xavier Mercadé, Jordi Vidal i Lorenzo Duaso han aportat part del seu arxiu documental a aquesta mostra, que es podrà visitar fins al març.

Els usuaris del metro han pogut fer el canvi de línia a Diagonal una mica més entretingut. Fotografies de la història del Guitar Festival BCN s’exposen a l’estació, en una mostra que du el nom de “1.001 nits del Guitar BCN”. Des de Stanley Jordan o Cayetano Veloso, fins a Love of Lesbian o Estopa han passat per aquest festival barceloní, que arriba a la 28a edició i als 1.000 concerts.

Aquest dijous s’ha presentat l’exposició amb una actuació en directe de Paula Domínguez i la seva banda, que ha frenat el pas dels usuaris del metro. “Està molt bé fer aquest trajecte”, ha considerat un viatger.

La mostra es podrà visitar fins al proper mes de març.