Els responsables de l’establiment estan sorpresos per la ràpida reacció del públic. Com explica la directora de la galeria Mitte, Alejandra Raschkes, “pensàvem que dilluns al matí no vindria ningú però ja hem venut moltes peces“. L’espai, que tradicionament havia servit per a les exhibicions d’artistes, s’ha convertit en un petit mercat que s’allargarà fins divendres “tret que ho venguem tot abans”.

A més de llibres d’art i DVD, que es poden aquirir per un euro ,es ven el mobiliari, amb cadires a partir de 10 euros, taules de marbre i tamborets antics, però també ornaments o la vaixella que s’ha estat utilitzant en l’espai de cafè, encara en funcionament aquests dies. De totes les peces, Raschkes descata el sofà “chester” de pell blanca, conegut pels clients del local, i que és la peça més cara, amb un preu de 300 euros.

Més de mig miler de persones es van apropar divendres a la festa de comiat que va organitzar la galeria després d’anunciar el tancament. Va reunir artistes, clients, periodistes i “molta gent propera al projecte”, una resposta que, com diu Raschkes, ha estat “emocionant, emotiva, realment increïble” i “ens ha transmès molta energia positiva”. Els responsables van voler tenyir d’optimisme la trobada, que van anomenar “Hasta luego”. De fet, com assegura Raschkes, “la gent està expectant de veure què farem a partir d’ara”.