Els Reis arribaran al moll de la Fusta a les 17 h a bord del pailebot Santa Eulàlia. Després dels parlaments, iniciaran el recorregut pel centre de la ciutat. La desfilada s’iniciarà a l’avinguda del marquès de l’Argentera a les 18.30 h i després passaran per la via Laietana, la plaça d’Urquinaona, la plaça de Catalunya, la plaça de la Universitat, la ronda de Sant Antoni i els carrers de Sepúlveda, Vilamarí i Lleida per acabar, cap a les 21 h, a l’avinguda de Rius i Taulet.

Si voleu saber en cada moment on es troben Melcior, Gaspar i Baltasar durant el recorregut,  podeu enviar un SMS amb la paraula cavalcada al 217010. També n’oferiran informació al 010.

Afectacions a la mobilitat

La cavalcada afectarà la circulació al centre de Barcelona per les vies on vagi passant la comitiva reial. La Guàrdia Urbana efectuarà talls de trànsit a mesura que la cavalcada avanci i en funció de l’afluència de públic a la zona. En tot cas, les restriccions començaran cap a les 17 h i s’allargaran fins a les 21 h.

Les afectacions més matineres s’ha produït a les 10, hora en què s’ha tallat el trànsit al costat muntanya del passeig de Circumval·lació, a tocar del Parc de la Ciutadella, per dur a terme els preparatius del tret de sortida de la cavalcada. Pel que fa a l’aparcament, aquest dimecres està prohibit estacionar als carrers que integren el recorregut fins a les 22 h ni tampoc no ho poden fer les motocicletes a les voreres.

També s’anul·laran una vintena d’estacions del Bicing.

A més de la cavalcada central, també s’han organitzat sis desfilades més a Horta-Guinardó, Sant Andreu, Sants, les Corts, Nou Barris, Sarrià i Sant Martí.