Com fa quatre anys, el concert de la francesa Imany al Palau de la Música ha inaugurat una nova edició del festival. Ideat fa 15 anys per omplir el tradicional buit de programació que impera a Barcelona al mes d’agost, el Mas i Mas Festival proposa un cartell, com sempre, molt eclèctic. La novetat és l’escenari del Teatre Grec, per on passaran Chano Domínguez o Paco Ibáñez, però també l’actor Lluís Soler, els Brodas Bros o el Mag Lari.

Imany és francesa de pares nascuts a les illes Comores. De jove practicava l’atletisme i  va ser model a Nova York durant anys. El 2008 va decidir dedicar-se a la música i va gravar el disc de debut el 2011, amb molt èxit al seu país i també a països com Grècia, Polònia o Alemanya, per bé que aquí és encara poc coneguda. Al Palau de la Música ha vingut a presentar ‘The wrong kind of war’, segon disc d’estudi (si no comptem la banda sonora de ‘French woman’). Com el títol indica, conté cert missatge combatiu, sobre la inutilitat de les guerres, concretament.

El Mas i Mas  Festival, que ha inaugurat el concert d’Imany al Palau de la Música, amplia espais, s’hi ha afegit el Teatre Grec. Mas i Mas hi programa concerts, mentre que Focus i Bitó Produccions completen les Nits d’Estiu al Grec amb teatre i dansa. Les tres empreses van guanyar un concurs convocat per l’Ajuntament.