En aquesta primera desfilada protagonitzada per Rosa Clará s’han pogut veure moltes transparències i escots. I és que aquestes semblen que seran algunes de les tendències que es presentaran en aquesta fira així com les esquenes descobertes. En total, els assistents han pogut gaudir dels 35 models més representatius de la marca, que cada any produeix entre 700 i 800 vestits de núvia diferents i un miler dels de festa.

La novetat d’aquest any a la Barcelona Bridal Fashion Week és que el 65 % de les marques que desfilen aquests quatre dies a la fira són estrangeres. Procedeixen de 25 països, principalment el Regne Unit, els Estats Units, Itàlia i França.

Tot i el pes destacat de les marques internacionals, la producció estatal és un dels pilars de la fira, que aquest any tindrà més de 800 “compradors estratègics”, el doble que l’any passat. Entre aquests compradors destaca la icònica botiga de la Cinquena Avinguda de Nova York Bergdorf Goodman, el protagonista del programa de televisió ‘Say yes to the dress’ Neiman Marcus i les empreses japoneses Hatsuko Ento i Matsuo International.

En els primers dies de la Bridal Week s’hi faran la majoria de desfilades i a partir de divendres la fira obrirà portes a tot el públic amb 300 expositors de marques internacionals i estatals, dels quals 78 hi participaran per primera vegada. L’organització espera rebre més de 18.000 visitants.