Així sona la Banda de Música del Col·legi Pare Manyanet. L'única banda infantil i juvenil de Barcelona no vinculada a un conservatori. Són 21 músics i alguns, com el David, fa set anys que vénen. DAVID ARIZA, músic "Tocava el piano i tocar un instrument melòdic, que és molt diferent, en un grup, amb gent que coneixia, em feia molta il·lusió. Ja no sóc de l'escola i segueixo venint." El Ximo Tarín n'és el director. XIMO TARÍN, director de la Banda de Música Pare Manyanet "A mi m'agradaria assajar més, però estudien llenguatge musical, instrument i vénen a assajar. Tenen molt mèrit. El que volem és tocar músiques divertides que agradin als músics i que animin la gent quan sortim al carrer. Toquem bandes sonores, ABBA, un popurri de músiques tropicals..." Aquestes són algunes de les preferides del Daniel. DANIEL PALACÍ, músic "M'agraden perquè tenen bon ritme i són mogudes. És molt divertit i s'aprenen moltes coses." El pare Melià va crear la banda i, després, els pares i el director se'n van ocupar. El grup va fer el primer concert l'any 1968 i no paren. LUIS ARIZA, president de la Vocalia de Música "Aquest any ja hem actuat en 27 ocasions. Sempre estem presents a la Festa Major de les Corts, actuarem a la cavalcada de les Corts, per la Mercè, Santa Eulàlia, actes populars... Hem actuat a França, a Roma, a Alemanya..." La propera cita serà el concert de Santa Cecília, el dia 22. Es farà a l'auditori del col·legi.

El pare Melià va crear la banda l’any 1968 i ja ha fet més de 1.000 concerts. És una banda que forma part del Col·legi Pare Manyanet de les Corts, tot i que la gestiona una junta composta per pares, mares i el director del centre.

La banda de música assaja cada divendres i participa en la festa major del barri, en la cavalcada de Reis i també en la Mercè i les Festes de Santa Eulàlia.