Barcelona és la primera parada de la gira Prismatic World Tour, de la diva del pop Katy Perry. El Palau Sant Jordi és l’únic escenari de l’estat espanyol on farà escala. Entre els mesos de febrer i març, l’estatunidenca portarà l’últim disc arreu d’Europa, per ciutats com Lió, Praga, Viena, Amsterdam o Estocolm.

Finalment, el Palau Sant Jordi ha penjat el cartell de venut per a les 13.000 entrades disponibles per al concert, tot i que aquest matí encara en quedaven. A la tarda, s’han format cues a la porta del recinte i quan s’han obert les portes, passades les 19 h, hi ha hagut corredisses per agafar un bon lloc.

Una de les cançons més esperades és ‘Dark horse’, un dels temes més escoltats pels usuaris de la plataforma musical Spotify. La cantant ha deixat enrere la seva estètica ensucrada per virar cap a les tendències urbanes i la iconografia egípcia.

TMB ha habilitat un servei d’autobús especial per connectar l’Anella Olímpica amb la plaça d’Espanya un cop acabi l’actuació, a partir de les 22.50 h.