MARTIN PÉREZ, director del Festival Pedralbes "Si estem aquí és per fer un festival diferent dels que hi ha i que complementi i tingui sinergies amb els que hi ha. Si no trobàvem un lloc màgic, no tenia sentit. Hem d'aportar coses a la ciutat."

Els Jardins del Palau de Pedralbes s’estrenaran a com escenari de concerts de música a l’aire lliure el proper mes de juny. Pel festival hi passaran artistes de gran renom com Antony and the Johnsons, Roger Hodgson, Earth, Wind &Fire i Crosby, Stills & Nash, entre d’altres.

Les entrades es podran comprar a partir d’aquest dimarts a les 12 del migdia a la pàgina web del festival. Els preus van dels 37 als 190 euros, en funció de l’artista. L’aforament és de quasi 2.200 butaques. L’organització assegura que és un festival solidari perquè part dels fons que es recaptin aniran a parar al Casal dels Infants.

El festival té un pressupost d’1,8 milions d’euros i està finançat en gran part pels patrocinadors i la promotora Concert Studio. També hi participen l’Ajuntament i la Generalitat.