Com ens comuniquem amb les noves tecnologies? L’artista Jordi Bosc ens respon a aquesta pregunta complexa mitjançant l’art. L’exposició “If this then that” mostra quadres que són al·legories sobre el llenguatge de la programació, o sigui, la forma que tenim de comunicar-nos amb les màquines. Segons Bosc, es tracta d’una comunicació més humana de la que ens pensem, ja que es tracta d’una intel·ligència artificial creada i dominada per l’home.

El llenguatge de la tecnologia

En les obres trobem llenguatge HTML, JavaScript, codis QR i llenguatges de codificació de les aplicacions que reflexionen sobre com ens relacionem amb aquesta intel·ligència artificial. Quadres que reflexionen sobre el tangible i l’intangible, el poder de Google. L’HTML, com el nou llenguatge mundial, així com també alerta als visitants de la pèrdua de privacitat que poden implicar les noves tecnologies. Uns quadres creats bàsicament amb tecnologia: amb impressions 2D i 3D.

Bosc, artista i exconseller municipal

Jordi Bosc és llicenciat en belles arts i veí de Sarrià. Conegut al districte de Sarrià – Sant Gervasi per haver estat conseller municipal en l’últim mandat, actualment segueix implicat al barri formant part de l’associació de veïns. L’exposició es pot visitar fins a finals d’octubre al Centre Cívic Pere Pruna, on també hi han fet exposicions artistes com José Parra, Patricia Cancelo i Nico Bouselles.