joc comarques Catalunya anglès

El mapa de les comarques de Catalunya en anglès es va fer viral gràcies a @polyklin. Milers de persones han comentat i compartit les traduccions en clau còmica. Per posar a prova els teus coneixements de geografia i de capacitat de traducció gairebé literal de noms propis, et proposem un repte (gairebé) impossible: encertar les 14 comarques que s’amaguen darrere de la traducció en anglès. Només el seu creador i alguns escollits seran capaços de respondre correctament el 100 % del joc de les comarques de Catalunya en anglès.

Joc de les comarques de Catalunya més tradicional

Si no t’agrada l’humor semàntic de les traduccions en anglès, també t’hem preparat un joc de comarques de Catalunya. Ets capaç de dir les 42 capitals de comarca que et proposem?

Mapes virals de traduccions en anglès

Els mapes virals amb noms en anglès proliferen a les xarxes. El mapa d’estacions de metro de Barcelona en anglès també es va fer viral. El seu creador va fer la versió del mapa de Sevilla i de València. I a betevé també t’oferim un joc per si et veus amb ganes de resoldre 25 estacions de metro amb un nom divertit en anglès.

Un altre dels mapes en anglès que s’han viralitzat és el del barri del Poble-sec, amb línies de metro, projectes imaginaris i punts singulars que emulen el nomenclàtor de Nova York. Little Bird Square, Upper Cabanyes i Molino Village són alguns dels punts emblemàtics del barri del Poble-sec “traduïts” a l’anglès.