De les gèlides terres de més enllà del Mur a la càlida ciutat de Meeren, passant per l’emblemàtic Desembarcament del Rei. L’univers de ‘Joc de trons’ aterrarà a Barcelona en l’estrena mundial de “Game of thrones: the touring exhibition”, l’exposició oficial de la sèrie. El Museu Marítim de Barcelona acollirà una “nova experiència interactiva” de més de 1.000 metres quadrats. Les portes del Saló del Tron de Ferro s’obriran a partir del 28 d’octubre i només durant un temps limitat.

Els fans de la sèrie que visitin l’exposició podran contemplar “attrezzo, peces de vestuari i decorats originals“. Segons el que han avançat els organitzadors, entre els quals la mateixa HBO, creadora de la sèrie, alguns dels escenaris que estaran presents són els paisatges del nord, el camí reial, Desembarcament del Rei, la Casa de Blanc i Negre, les terres de més enllà del Mur, Meeren, el Castell Negre i, evidentment, el famós Tron de Ferro des d’on es governen les terres de Ponent.

A través d’entorns “immersius”, espais interactius i continguts multimèdia, fans de tot el món podran experimentar de primera mà l’art que envolta ‘Joc de trons’, en l’exposició pública més extensa feta mai fins ara. A més, la mostra permetrà experimentar i reviure escenes mítiques de la sèrie de televisió.

Pels organitzadors aquesta és una manera d’homenatjar Catalunya i Espanya per haver participat en la filmació d’alguns escenaris. Les entrades surtiran a la venda aquest dijous a través de la pàgina web de l’exposició.

Barcelona també ha estat pionera a l’Estat a tenir una botiga de ‘Joc de Trons’, ubicada a les Galeries Maldà.