El Palau de la Música exposa quatre escultures de gran format de l’escultor barceloní Jaume Plensa. Tres de les obres es podran visitar fins al 16 de maig i la quarta, que s’exhibeix a l’exterior de l’edifici modernista, hi serà fins al 18 de setembre.

Una exposició dedicada a l’escultor Jaume Plensa permet veure quatre escultures de gran format al Palau de la Música. Una representa una silueta humana i està feta amb imatges de notes musicals i partitures metàl·liques. Dues més, que s’exposen a la Sala Millet, són de bronze i simulen dues nenes que “mantenen una conversació en silenci”, segons el mateix Plensa. Les tres obres es poden visitar fins al 16 de maig.

Una quarta escultura, també de grans dimensions, es troba exposada a l’exterior de l’edifici i hi serà fins al 18 de setembre. Es tracta de ‘Carmela’, un retrat anònim que busca “el vincle de la puresa efímera d’una nena barcelonina”, explica l’escultor.

Plensa s’ha mostrat molt satisfet, en una entrevista al ‘BTV directe’, per exposar al Palau de la Música: “És una de les millors sales de concert de Barcelona i és una icona artística i cultural de la ciutat.”