PERRY ROBINSON, clarinetista "Recordo que teníem una comunicació molt especial, com una percepció extrasensorial. podíem llegir-nos la ment! Podíem sentir què passava i anticipar-nos l'un a l'altre, sensacional! La primera vegada que vam tocar va ser com retrobar un vell amic." "I remember we had a very special communication, like an extrasensory perception, we could read each other minds. We could feel what was happening. We could anticipate each other, that was amazing, the first time I played with him it was like meeting an old friend."

El concert d’homenatge a Tete Montoliu ha començat amb dues prèvies: una presentació del programador de la sala Jamboree, Pere Pons, i una introducció que ha anat a càrrec del periodista Juan Claudio Cifuentes “Cifu”. Tot seguit, els músics han entrat a l’escenari i ha començat la festa.

No hi han faltat vells amics del Tete, com Francesc Borrull, Horacio Fumero, el contrabaixista que va estar al costat del Tete durant els seus últims 20 anys de carrera, o el trompetista Josep Maria Farràs, que va iniciar la seva carrera al costat del pianista. També han tocat deixebles seus com el pianista Ignasi Terraza, un músic per al qual el Tete ha estat un referent absolut, el contrabaixista Ignasi González o el bateria Esteve Pi.