"Se me enamora el alma, se me enamora. Cada vez que te veo..." És la sintonia que va sonar ahir a Barcelona. I tot aquest rebombori per veure a... "La Pantoja" A pocs metres, la música que sonava era molt diferent. I és que ahir va actuar al Sant Jordi Club el grup LMFAO. Per això moderns i "pantojistes" van arribar a compartir espai en algun moment, 14.000 persones van assistir al concert que Isabel Pantoja va donar al Palau Sant Jordi. Era la primera vegada que la cantant actuava al Palau, i entre els seus fans ja hi havia ganes de veure-la. "Vinc a veure el concert, a veure la Pantoja. I a veure si és tan guapa com surt a la tele." "Me gusta como canta y como baila." "La sigo donde va. A todos los teatros, donde venga ella, voy yo." "Esperem que ho doni tot aquí a Barcelona perquè sempre ha dit que li agrada molt Barcelona. Esperem que ho doni tot." "L'única manera d'aconseguir les entrades era comprant un pernil. Pagant 119 euros han obtingut el pernil i dues entrades de regal pel concert. Una iniciativa que ha tingut molt èxit." "Estás comido y disfrutas!" El moment més esperat va arribar a les set de la tarda. Vestida de vermell, Isabel Pantoja va sortir a l'escenari per cantar i deixar clar qui és ella. "Isabel, yo me llamo Isabel. Isabel..."

La iniciativa de l’empresari de pernils Enrique Tomás va portar dissabte Isabel Pantoja a Barcelona. Tomás volia fer-la grossa per celebrar el 30è aniversari de la seva empresa i, gràcies a Justo Molinero, va poder contactar amb la “tonadillera” perquè oferís un concert al Palau Sant Jordi, un escenari en què encara no havia actuat mai. A l’hora de repartir les entrades, Tomás va optar per una fórmula que aglutinava música i gastronomia: per la compra d’una espatlla de pernil de gla (119 euros) els clients obtenien dues entrades per poder assistir al concert.

Malgrat que la mateixa cantant va assegurar que estava molt constipada, l’artista no va decebre en la seva actuació al Sant Jordi. Pantoja va fer un repàs de les seves interpretacions més populars, amb cançons com ara ‘Marinero de Luces, ‘Se me enamora el alma’ o ‘Con la gente que me gusta’, tema amb el qual la cantant va obrir el recital. El concert de Pantoja al Palau Sant Jordi va coincidir amb el dels americans LMFAO, que actuaven al Sant Jordi Club.