L’il·lusionista Isaac Jurado presenta Bamm! al Teatre del Raval. Un espectacle amb números aplegats al llarg de 16 anys de trajectòria. Fa funcions els divendres i dissabtes d’agost a les vuit del vespre.

El títol, Bamm!, fa al·lusió al cop d’efecte que suposa qualsevol número de màgia, i a alguna sorpresa de l’espectacle que no es pot revelar. És en tot cas un resum de 16 anys de carrera, perquè inclou números d’anteriors espectacles. Hi tenen molt de pes els d’endevinació, per als quals necessita una participació constant del públic.

Isaac Jurado, mag còmic

Isaac Jurado és un mag xerrameca i força pallasso. L’humor és present en tots els números, que, de fet, durarien menys si no fos pels nombrosos acudits que hi incorpora, sovint improvisats. Jurado, com molts col·legues de professió, és un tot terreny. Fa actuacions en teatres, per a particulars i per a empreses. Aquestes últimes li funcionen molt bé i el diverteixen especialment, perquè li comporten nous reptes. Anteriors espectacles per a teatres seus han estat El club de los magos, Imperfecto, El mejor mago del mundo… según mi madre, Cabaret canalla i Idiota.