cavalcada reis 2020 barcelona

TERMINI TANCAT! Les inscripcions per participar ja estan tancades però potser t’interessa consultar el recorregut de la cavalcada de Reis 2020 a Barcelona:

Vols participar en una de les cites més esperades de Nadal? Has de saber que les inscripcions a la cavalcada de Reis a Barcelona 2020 ja estan obertes! L’Ajuntament ha obert el termini perquè els ciutadans puguin participar en la cavalcada de Reis 2020.

Termini per les inscripcions a la cavalcada de Reis a Barcelona 2020

Se cerquen patges de carrosses, assistents de seguici i col·laboradors tècnics. Les inscripcions a la cavalcada de Reis a Barcelona ja s’han obert i es poden fer fins al 25 de novembre a les 12 h.

Hi ha diverses modalitats de participació:

  • Patges de carrossaD’entre els vuit i els 10 anys (una alçada màxima de 140 cm). Aniran amb vestits de patge i saludaran el públic des de la carrossa Benvinguts a Barcelona.
  • Patges acompanyants de carrossa. Aniran amb vestits especials per a l’ocasió. S’encarregaran de saludar el públic durant la cavalcada des de qualsevol de les carrosses. Infants d’11 a 13 anys.
  • Assistents del seguici. Amb un vestuari acurat, s’encarregaran d’empènyer elements artístics o escenogràfics durant el recorregut a peu dels cinc quilòmetres de la cavalcada i tres hores de durada. Joves de 14 a 17 anys.
  • Col·laboració tècnica. Aniran amb un vestuari apropiat per a l’ocasió. S’encarregaran del servei d’ordre al voltant del seguici o empenyent els elements artístics que formen la cavalcada o en qualsevol altra funció tècnica de col·laboració amb l’organització. Els voluntaris han de tenir entre els 18 i els 99 anys (complerts l’1 de gener del 2020).

Qui pot participar a la cavalcada de Reis 2020?

S’hi poden inscriure totes les persones que l’1 de gener del 2020 tinguin vuit anys o més

-Ho pots fer a través del web de l’Ajuntament.

-Trucant al 010, però si es fa des de Barcelona, a través del telèfon 931 537 010

-Acostant-se a l’Institut de Cultura de Barcelona, al Palau de la Virreina, de dilluns a diumenge, de 10 a 20 h

Sorteig entre les inscripcions a la cavalcada: el 27 de novembre

El termini per a les inscripcions finalitzarà el 25 de novembre, a les 12 h. El sorteig per participar a la cavalcada es farà el 27 de novembre, a les 18 h, al Palau de la Virreina. Els resultats es faran públics als webs de l’Ajuntament de Barcelona.