IL Divo
El quartet Il Divo, en una imatge promocional

El quartet d’òpera i pop Il Divo no ha volgut arriscar-se a possibles restriccions i ha reprogramat el concert que tenia previst per al dia 7 a l’Auditori del Fòrum. S’emporta el recital a l’aire lliure, al Festival dels Jardins de Pedralbes, i dos dies abans, el 5 de juliol.

En un comunicat, la promotora, Concert Studio, assegura que el canvi s’ha decidit pel bé del públic. “No volíem que ningú es quedés sense poder gaudir del directe d’Il Divo”, al·lega. “El concert passa així a realitzar-se en un entorn idíl·lic a l’aire lliure, amb un aforament més reduït i totes les mesures de seguretat“.

Entrades a la venda a partir de l’11 de març

El que encara no ha explicat la promotora és què passarà amb els tiquets ja venuts per al concert d’Il Divo a l’Auditori del Fòrum, però sí que ha dit quan es podran comprar les entrades noves: a partir de dijous, 11 de març. Ho ha confirmat el mateix festival a les xarxes socials.

15è aniversari

Il Divo arribarà a Barcelona dins la gira Timeless Tour, que serveix per presentar el seu vuitè disc, ‘Timeless’, i, al mateix temps, per celebrar el 15è aniversari del quartet. Es tracta del grup vocal de tenors més conegut, amb una aposta innovadora entre l’òpera i el pop. Han venut més de 30 milions d’àlbums i han aconseguit 160 àlbums d’or i platí a 33 països. El seu àlbum debut ja es va situar en el Top 200 de ‘Billboard’.