Els murs de Wallspot dels Jardins de les Tres Xemeneies són el llenç de 10 dones artistes que participen en la tercera edició del Womart JAM. Sota el lema “El treball té veu de dona” l’esdeveniment les ha convidat perquè expressin la seva mirada del paper de la dona. La cita, impulsada per Rebobinart, vol promoure el talent femení i la igualtat en l’art urbà: visibilitzar les situacions de desigualtats de gènere i reivindicar la necessitat de posar fi a la violència. És una de les activitats que s’emmarquen dins el 8 de març.

El maltractament a les dones

Cada artista ha visibilitat a la seva manera les diferents desigualtats que pateixen les dones. LaCastillo s’ha centrat en el maltractament que pateixen moltes dones. Per això s’ha posat en contacte amb noies que han patit algun tipus de maltractament i els ha demanat que participessin en la creació del mural que ha fet aquest dissabte a la tarda a les Tres Xemeneies de Barcelona.

Des de les 10 del matí d’aquest diumenge fins ben entrada la tarda, 10 artistes com Fractal Tattoo, Galleta Maria i Carola Bagnato han estat seleccionades sota el comissariat de dues artistes convidades de Wallspot, Maga i Gemma Fontanals. Totes elles reivindiquen de manera poètica la necessitat de reconèixer i visibilitzar el treball femení en les arts visuals i fomentar la igualtat de gènere en el sector de l’art urbà.