En el marc del recorregut ‘Retrat d’artista’ que el Festival de Jazz dedica a Ignasi Terraza, el pianista ha presentat el disc ‘Looking back and moving forward’ a la sala Luz de Gas.

‘Retrat d’artista’ és el merescut homenatge del festival a un veterà de l’escena barcelonina, amb cinc concerts diferents, tots inèdits a la ciutat. El tercer ha tingut lloc a la sala Luz de Gas, on l’Ignasi Terraza Trio (format pel pianista, el contrabaixista Ignacio Fumero i el bateria Esteve Pi) ha presentat ‘Looking back and moving forward’. Un disc en què hi ha participat com a convidat el saxofonista Luigi Grasso, considerat un dels més brillants d’Europa amb el saxòfon alt.

Mirant enrere i anant endavant

El disc és un homenatge d’Ignasi Terraza als artistes que admira, com Antonio Carlos Jobim, Benny Green, Tete Montoliu o Clark Terry. Ho fa a través de composicions pròpies, per bé que hi ha també dos versions de temes de Charly Parker i Thelonius Monk, dos grans del Bebop, el llenguatge en el qual se sent més còmode el català. El concert a la Luz de Gas és el tercer de ‘Retrat d’artista’, que el pianista completarà amb dos duets: un amb l’harmònica d’Antonio Serrano i un amb la cantant i trompetitsa Andrea Motis.