L’Hospital Universitari Sagrat Cor, amb la col·laboració de la llibreria +Bernat, l’Obrador d’Històries i l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, convoca el I Concurs de Relats Curts.

La temàtica: la gent gran

El tema del concurs, que tindrà continuïtat en properes edicions, és gent gran i salut. Aquesta ha estat una proposta de l’hospital, ja que atén moltes persones d’edat avançada. Joan Altimiras Ruiz, de l’equip directiu de l’Hospital Universitari Sagrat Cor, està convençut que amb el premi també aconseguiran sensibilitzar sobre els problemes específics de la gent gran, que no només tenen a veure amb la salut, sinó també amb la soledat.

Enfocat a joves escriptors

Hi ha dues categories, per a joves d’entre 12 i 16 anys i per a majors de 16 anys. Els relats han de ser inèdits i escrits en català o castellà, i s’han de presentar abans del 20 de desembre. Podeu consultar-ne totes les bases aquí.

La convocatòria és oberta a tothom, especialment als veïns i veïnes, alumnes de les escoles de l’Esquerra de l’Eixample, alumnes de les escoles d’escriptura i els treballadors i treballadores de l’hospital. El veredicte es farà públic uns dies abans de la diada de Sant Jordi de l’any vinent.